Catering pogostitve

catering

Organizacija pogostitve še nikoli ni bila bolj preprosta

Verjetno se lahko vsi strinjamo, da dobra hrana zelo pomemben del praznovanja, ne glede na to ali se gre za poroko, poslovni dogodek, rojstnodnevno praznovanje ali pa samo preprost piknik s prijatelji. V ta namen smo se tudi pri ekipi Catering Kastelic odločili ponuditi vrhunsko storitev, ki jo lahko dostavimo tudi na vaš dom.

Torej v primeru, da organizirate pogostitev za kateri koli tip dogodka nam je vaša ekipa vedno na voljo za pomoč in organizacijo pri pripravi izvrstne hrane, pijače, poskrbimo pa tudi za dekoracijo prostora in po dogovoru tudi za animacijo malo mlajših udeležencev dogodka.

Kontaktirajte nas ter nam zaupajte vaše želje in z veseljem vam bomo pripravili meni jedi za vaš dogodek. Vedno poslušamo želje in zahteve strank ter svojo storitev opravimo kar se da profesionalno. Prepričani smo, da boste z našo ekipo zelo zadovoljni.

Kaj pravzaprav je catering?

Je storitev, ki omogoča elegantno rešitev za pogostitev gostov na različnih tipih dogodkov in praznovanj. Catering po navadi vključuje pripravo različnih tipov hrane in pijače s katerimi se pogosti goste na dogodku. Hrana se po navadi pripravi v naprej, ter se jo nato primerno shranjeno v toplotnih posodah dostavi na kraj dogodka kjer se jo postreže. Lahko se pripravi bolj enostavno pogostitev z raznimi obloženimi kruhki, narezki, mini burgerji in pecivi ali pa se odločite za bolj bogato pogostitev, ki vključuje tudi različne juhe, solate, odojka in druge jedi z žara (pleskavice, čevapčiči, vratovina…), mehiška hrana, ocvrte jedi in sladice.

Izbira je popolnoma vaša in je po navadi odvisna od tipa dogodka oz. pogostitve.

Kontaktirajte nas za naročilo!

  Ogled ponudbe

  Burgerji in mini burgerji

  obloženi kruhki,

  odojki,

  jedi iz žara (čevapčiči, vješalice, vratovina, pleskavice…)

  ocvrte jedi (ocvrt lignji, dunajski zrezek, zrezek paniran s semeni, fingersi s  kosmiči, ocvrte piščančje kračke…)

  tople glavne jedi ( npr: svinjska ribica v gobovi omaki, golaž, bograč, pečena svinjska rebra…)

  juhe ( gobova, goveja, porova, zelenjavna…)

  jedi na žlico ( golaž, bograč, vampi, ješprenj, obara, pasulj…)

  mehiške jedi ( tortilje, faitas, tacos, piščančje rolice z zelenjavo…)

  priloge ( pražen krompir, riž, riž z zelenjavo, zelenjava iz žara, kuhana zelenjava, štruklji (skutini, ajdovi), njoki, ocvrt krompirček, prebranec…)

  solate ( zelje, zelena, paradižnik, šopska, grška, ješprenčkova, francoska, krompirjeva, sezonska, sestavljena…)

  omake,

  vegetarijanske, veganske in dietne jedi.

  druga hrana (po dogovoru)

  Različna vina,

  različna piva,

  sokovi postreženi v dekorativnih in privlačnih stekleničkah s slamico,

  gin tonik postrežen v velikem steklenem kozarcu s pipico,

  šampanjec,

  druge brezalkoholne pijače,

  Radenska

  termo boks, napolnjen z ledom v katerem je ohlajena pijača, …

  Pecivo na pladnju,

  pecivo v stekleničkah

  polnjeni piškoti

  breskvice

  rogljički

  ostale sladice (po dogovoru)

  Animacija za otroke (igranje s kitaro, poslikava obraza).

  Glasbena spremljava na dogodku s harmonikašem.

  Za oboje se lahko dodatno individualno dogovorimo.

  Nudimo konkurenčne cene in vrhunsko hrano. Ker tudi mi podpiramo lokalno naj še omenimo, da za jedi z žara uporabljamo lokalno oglje za žar iz oglarske dežele Dole pri Litiji. Iz tega oglja prav tako pripravimo odličen črn kruh z dodatkom oglja, šmoren z ogljem (črn), hrenovke (črne)… Lokano kupujemo tudi domačo pašteto in zaseko ter vedno le odlično sveže Slovensko meso lokalnih kmetij.

  Potrebujete dodatne informacije?

  Pokličite nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!

  Za kakšne skupine in priložnosti lahko organiziramo pogostitev?

  Za to storitev se po navadi srednje velike skupine ljudi, ki želijo svoj dogodek popestriti z dobro hrano in pijačo ter odličnimi prigrizki in sladicami. Največkrat se catering izvede na porokah, kakšnih poslovnih ali kulturnih dogodkih, prav pa pridejo tudi za manjše rojstnodnevne zabave ali piknike, ki jih je potrebno na hitro organizirati ter na katerih enostavno ni časa, da bi hrano pripravljali sami.

  Ekipa Catering Kastelic vam je vedno na voljo ne glede na tip pogostitev. Vse kar morate storiti je to, da nas kontaktirate ter nam zaupate vaše želje, tip pogostitve in okvirno število oseb, ki jih na dogodku pričakujete. Na podlagi teh informacij vam bomo lažje svetovali pri pripravi menija ter svetovali tudi glede količine hrane in pijače, ki bi bila potrebna za vaš catering dogodek.

  Na enkrat lahko pripravimo pogostitev za cca. 60 oseb. Hrano lahko pripravimo v naprej ter jo v termo posodah dostavimo na lokacijo kjer se odvija vaš dogodek. Po dogovoru lahko za popestritev dogodka hrano pripravimo tudi na lokaciji sami.

  pogostitve
  piknik catering

  Poskrbimo za ambient in zabavo

  Da bo vaša dogodek zaživel v polni meri vam naša catering ekipa pripravi oz. vam pomaga pri priravi ambienta. Mize pripravimo s prtom, nadprtom, prtičeki, priborom, krožniki, kozarci in dekoracijo v barvi, ki se tematsko ujema z dogodkom.

  Postavilo lahko catering linijo, ki jo pogrnemo z prtom in dekoriramo za lepši izgled.

  Ob naročilu storitve pri nas vam nudimo tudi možnost izposoje inventarja, po dogovoru lahko poskrbimo tudi za glasbeno spremljavo s harmonikašem.

  Tudi za otroke je poskrbljeno. Naša ekipa poskrbi za animacijo, poslikavo obrazov ter igranje na kitaro.

  Ta konec stranki podarimo še manjše darilce za spomin.

  Galerija pogostitev

  Pogosta vprašanja

  Ali izvajate catering na domu?

  Seveda. Naša ekipa lahko pripravi hrano v naprej ter vam jo nastavi na vašo lokacijo po želji. Lahko pa se celo dogovorimo, da pripravo hrane izvedemo kar pri vas na dogodku samem. Pogostitev lahko izvedemo za cca. 60 oseb oz. po dogovoru.

  Kakšna je cena catering storitve?

  Vabimo vas, da izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani ter nam pošljete povpraševanje z dodatnimi informacijami, da bomo lahko pripravili bolj točno ponudbo za vašo pogostitev. Cena je namreč odvisna predvsem od števila gostov in tipa pogostitve, lahko pa vam zagotovimo, da so naše cene konkurenčne cenam drugih ponudnikov.

  Želim bolj bogato pogostitev. Kaj lahko ponudite?

  Poskrbimo lahko tudi za bolj bogato pogostitev, ki vključuje poleg preprostih narezkov in mini burgerjev ter obloženih kruhkov tudi juhe, solate, različne jedi z žara, ocvrto ali celo mehiško hrano peciva ter tudi vegetarijanske, veganske in dietne jedi. Za več informacij nas kontaktirajte in skupaj bomo pripravili meni, ki vam bo ustrezal. Naj omenimo, da lahko poleg hrane ponudimo na dogodku tudi glasbeno spremljavo s harmonikašem in animacije za otroke.

  5/5 - (6 votes)